Primăria Constanța anunță noi locuri de parcare, dar nu și parcări supraetajate

Aleea Timonei

Primăria Constanța a anunțat că pe strada Viorelelor din cartierul Poarta 6, porțiunea carosabilă eliberată de garaje a fost reamenajată prin lucrări de pregătire a suprafețelor și asfaltare.

„Pentru a crește rezistența căii de rulare, s-au turnat două straturi de asfalt, binder și uzură.”, spune primăria.

Pe același tip de amplasament au fost create noi locuri de parcare pe bulevardul 1 Mai Vechi, la intersecția cu aleea Timonei. Reamenajarea suprafeței carosabile s-a extins și pe terenul delimitat de blocurile PM3 și C4.

Primăria Municipiului Constanța continuă să identifice amplasamente pe care se pot amenaja parcări rezidențiale. În cartierul Baba Novac, se construiește o parcare pe aleea Poet Alexandru Gherghel. Infrastructura terenului este consolidată, în etapa premergătoare asfaltării.

Aleea Poet Alexandru Gherghel

De asemenea, echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru refacerea suprafețelor pe strada Farului, la intersecția cu strada Docherilor, unde se va amenaja o parcare în locul garajelor demolate.

Spațiile destinate parcării autovehiculelor vor putea fi rezervate de locuitorii din zonă pe platforma online https://parcari.primaria-constanta.ro.

Primarul Constanței a promis, în campanie și după, că va construi parcări supraetajate.

„În momentul în care ai banii necesari, ai şi pământul şi cadastrul, ceea ce nu este cazul, dacă rezolvăm situaţia aceasta, cu siguranţă veţi vedea atât parcări supraetajate în Constanţa, cât şi o modalitate de mărire a numărului de parcări. Noi suntem conştienţi că dacă vom lua banii de la cetăţeni, ei trebuie să vadă că banii aceştia sunt investiţi în altă parte”, spunea Vergil Chiţac în mai 2021.

V-ar putea interesa și:

Dezvoltatori imobiliari trimiși în judecată pentru au mințit în legătură cu numărul locurilor de parcare create

Primăria Constanța a construit o parcare în locul unui parc

Dispar locurile de parcare de pe bd. 1 Mai și Șoseaua Mangaliei. Chițac: Încurajăm mersul pe jos, cu bicicleta


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un evaluator a prejudiciat bugetul de stat cu aproape 10 milioane lei. DNA a intrat pe fir

mie apr. 6 , 2022
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei l-au trimis în judecată pe Mihail Dunăreanu, la data faptei evaluator desemnat de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), pentru săvârşirea infracţiunii de participaţie improprie la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a […]

V-ar putea interesa și: