Primăria Constanța anunță: „Primarul Municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău pregătește și anul acesta surprize de Crăciun pentru preșcolarii și elevii din oraș”

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, se joacă cu o mașinuță, alături de un copil (sursă foto: Primăria Constanța)

Primăria Municipiului Constanța anunță, printr-un comunicat de presă că „domnul Decebal Făgădău pregătește și anul acesta surprize de Crăciun pentru preșcolarii și elevii din oraș”.

Vorbim despre peste 32 de mii de cutii cu dulciuri, cărți de colorat și de lectură specifică vârstei care vor ajunge în luna decembrie la toți copiii din școli și grădinițe.

Cutiile vor conține tot felul de surprize pe placul copilașilor, diferențiate pe categorii:

  • Fete- băieți
  • Grădiniță, gimnaziu și învățământ primar.

„În ultimii ani, toți școlarii și preșcolarii din oraș au primit din partea Primăriei Municipiului Constanța cadouri de Crăciun dar și ghiozdane pline cu rechizite, cărți și caiete.”, mai spune primăria, în comunicat.

Constanta-financiara-sigla-jpg
Hyundai ECO
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

One comment

  • Degeaba faci pomeni primarule(că dom’primar nu ti se potriveste), degeaba dai bomboane la copii, transport gratuit, tichete, (din buzunarul cui le dai ?), daca in orasul acesta nu se respecta legea. Ai politia municipala în subordine, care ameninta şi-i cearta pe cei ce fac reclamatii sau sesizari la primar. Degeaba-ți afişezi bustul pe monitoarele autobuzelor, noi vom face tot posibilul sa aratam populatiei cât de slab primar esti si cât de indiferenta este gaşca voastra, fata de problemele populatiei din municipiu. Am avut un primar hoțul hotilor, iar acum avem unul 0. Mai avem pana la alegeri, dar vom sti cum să votam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.