Primăria Constanța are atât de mulți angajați încât nu mai încap în clădire

parcare-primaria-constanta-2

Primăria municipiului Constanța are nevoie de spații noi, pentru că a ajuns să aibă atât de mulți angajați, încât nu mai încap în birouri.

De aceea, instituția organizează o consultare a pieței în vederea închirierii unui spațiu administrativ cu destinația de birouri pentru desfășurarea activității unor compartimente  din cadrul Primăriei municipiului Constanța.  

Cei interesați pot procura caietul de sarcini nr. 165824/08.08.2022 de pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, accesând următorul link: https://cutt.ly/1XC4OJV.

Spațiul nou trebuie să fie la maximum 10 minute de mers pe jos față de primărie, să aibă între 150 și 250 mp și aer condiționat.

Închirierea se face pe patru ani.

Ofertele vor fi depuse până pe data de 08.09.2022. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propunerea pe adresa de email: alexandru.taranu@primaria-constanta.ro.

V-ar putea interesa și: Cum au negociat Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu o chirie mai mare pentru spațiile primăriei din City Mall


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Primăria Constanța are atât de mulți angajați încât nu mai încap în clădire

  1. La fel cati are Viena si ceva in plus ..La halul in care se fura banul public nu sunt suficienti .Oare cu cine se impart plicurile ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mamaia renaște la început de toamnă. „Litoralul pentru toți” atrage numeroși turiști

vin aug. 26 , 2022
Programul „Litoralul pentru toți” se desfășoară și în această toamnă. În stațiunea Mamaia,  peste 20 unități de cazare și-au anunțat participarea în cadrul programului, care se va derula în luna septembrie 2022. „Înregistrăm o cerere foarte mare pentru prima săptămână din luna septembrie, când sunt așteptați să ajungă în Mamaia […]

V-ar putea interesa și: