Primăria Constanța are cheltuieli mai mari decât veniturile cu 194 milioane lei, dar nu renunță la Revelion. Cât vrea să plătească

Primarul vrea să o aducă de Revelion pe Alexandra Stan. Foto: Facebook, Constanta 100%

Constanța este un oraș sărac. De la începutul anului până acum, cheltuielile sunt mai mari decât veniturile cu circa 194 de milioane de lei. Primăria a fost nevoită să taie masiv de la investiții. Nu a renunțat însă la cele 3 milioane de lei pentru închirierea beculețelor de Crăciun – cele mai scumpe din țară – și nu renunță nici la organizarea Revelionului.

Primăria a anunțat că intenționează să achiziționeze servicii pentru organizarea revelionului 2023.

Valoarea estimată este 584.750 lei fără TVA, adică 695.852 lei cu TVA.

Evenimentul ar trebui să se desfășoare în Piața Ovidiu, Constanța, în perioada 31 decembrie 2022 – 01 ianuarie 2023.

Potrivit caietului de sarcini, organizatorul trebuie să-i aducă pe scenă pe Alexandra Stan, Robert Georgescu, Dirty Nano și Pascal Junior.

Evenimentul va cuprinde și un spectacol pirotehnic de șapte minute la trecerea între ani. Focurile de artificii vor fi lansat de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis.

Data limită primire oferte: 29.11.2022 ,ora 11:00 iar ofertele se trimit prin postă sau depuse direct, la adresa autorității contractante din Bd-ul Tomis nr. 51, camera 18 (Serviciul Management Documente), până la data de 29.11.2022. ora 11:00.

Vă recomandăm și: Constanța, în sapă de lemn: cheltuielile sunt mai mari decât veniturile cu 194 milioane lei! Consilierii au tăiat masiv de la investiții


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Clădirea ISU trebuie dărâmată, a arătat o expertiză tehnică

mar nov. 22 , 2022
Marți, 22 noiembrie, consilierii județeni au aprobat proiectul privind închirierea unui imobil (clădire existentă și terenul aferent) necesar funcționării Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, precum și aprobarea Documentației privind procedura de atribuire a contractului de închiriere al acestuia. ISU Dobrogea, prin adresa numărul 3708943 din 15.11.2022, […]

V-ar putea interesa și: