Primăria Constanța, asaltată de procese, caută o firmă care să o reprezinte în instanțe

6

Primăria Constanța, condusă de Vergil Chițac, este asaltată de procese. În 2022 s-au înregistrat 2.100 de litigii noi.

În prezent, Biroul legislație, contracte, avize de legalitate și legile proprietății cuprinde 8 consilieri juridici și un șef de birou, dar sunt ocupate numai 7.

În prezent, doi consilieri juridici asigură apărările în peste 2.000 de dosare având ca obiect plângeri contravenționale, autorizare desființare lucrări, iar alți doi asigură apărările într-un număr de peste 600 de dosare având ca obiect legea 10/2001, uzucapiune, pretenții, contencios administrativ, etc, potrivit unui document semnat de șeful de birou, Liliana Adam.

De aceea, primarul Chițac le propune consilierilor, în următoarea ședință, să fie de acord cu achiziția de servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în domeniul achizițiilor publice. Contractul are o valoare estimată de 665.032 de lei pe doi ani, adică 27.709 lei pe lună.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

6 thoughts on “Primăria Constanța, asaltată de procese, caută o firmă care să o reprezinte în instanțe

  1. Pe bani lui da ,nu pe bani cetatenilor care cu greu isi platesc taxele si nu au pe unde sa circule .

  2. Din ce ați prezentat în articol 4 juriști au de lucru, ceilalți 3 ce fac?Eu cred că primarul vrea săi dea de lucru managerului demisionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A jefuit casa aceleiași bătrâne de două ori în șase zile

Dum mart. 26 , 2023
Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce a jefuit casa aceleiași bătrâne de două ori în șase zile. Astfel, pe 16 martie a.c., în jurul orei 10.00, acesta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, o femeie, de 73 de ani, din comuna Lumina, de unde ar fi […]

V-ar putea interesa și: