Primăria Constanța asfaltează, din nou, intersecția de lângă cel mai controversat mall al Constanței

Se va asfalta intersecția din zona City Mall (foto: Primăria Constanța)

Primăria Constanța asfaltează, din nou, intersecția de lângă cel mai controversat mall al Constanței.

Este vorba despre City Park Mall, care ar fi trebuit să fie un centru cultural și social, abia apoi un centru comercial. 

CITY PARK MALL – 100% mall, 0% parc

Așadar, la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja, din această seară încep lucrările de frezare în vederea asfaltării.

Traficul va fi restricționat alternativ pe cate un sens de mers iar mâine noapte (31 octombrie) va fi închis total circulației autoturismelor, pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare.

După turnarea covorului asfaltic, trecerile de pietoni vor fi mutate spre exteriorul intersecției, în zona în care au fost montate noile semafoare.

„Toți participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție în zona în care se efectuează lucrările.”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Reamintim că primăria a decis să construiască și un sens giratoriu pentru ca șoferii care intră în parcarea subterană a mall-ului să nu meargă circa 2-300 de metri în plus, până la giratoriul care exista deja pe strada Soveja.

Sensul giratoriu de pe strada Soveja, dedicație pentru City Park Mall, se poate desființa

Primăria Constanța este în urmă cu programul de asfaltare a străzilor neasfaltate. Edilul Decebal Făgădău a promis că toate acestea vor fi asfaltate până în anul 2018.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.