Primăria Constanța a cumpărat încă o autospecială de ridicat mașini

ridicare masini constanta
Cele două autospeciale de ridicat mașini acționează concomitent (foto: Facebook/Parchez ca un bou)

Șoferii constănțeni care parchează neregulamentar riscă de două ori mai mult să le fie ridicată mașina.

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, a mai cumpărat încă o autospecială de ridicat mașini. Reprezentanții instituției condusă de primarul PSD Decebal Făgădău nu au comunicat acest lucru public, deși au obiceiul de a transmite public fel de fel de informații, unele care nu au legătură cu activitatea primăriei. Nici cei de la Confort Urban nu au trimis mass-media un comunicat prin care să anunțe noua achiziție.

Cert este însă că, de ceva vreme, pe străzile din municipiul Constanța acționează două autospeciale de ridicat mașini, nu una singură, așa cum se întâmpla când acest serviciu a fost (re)instituit, în martie 2019. Este vorba despre autospecialele cu numerele CT-30-CUT și CT-25-CUT.

Șoferii cărora li se ridică mașina trebuie să plătească scump pentru a o recupera. Pe lângă costul ridicării și transportului la locul special amenajat de pe strada Caraiman se adaugă cel al sancțiunii contravenționale pentru oprire neregulamentară. Una peste alta, suma de plată ajunge la circa 1.200 de lei. Mai scump ca în multe capitale din Europa.

Faptul că sunt două autospeciale se cunoaște și în numărul de mașini ridicate. Dacă în primăvară vorbeam de 3 – 4 pe zi, acum se ridică în fiecare zi, în medie, din informațiile noastre, mai mult de 10 mașini.

Primăria nu a anunțat câte autpspeciale de acest gen are de gând să cumpere Confort Urban SRL.

Coincidență sau nu, bugetul Constanței a ajuns la fundul sacului.

Reamintim că primarul Constanței, Decebal Făgădău, a promis în campania electorală că va construi patru parcări supraetajate în cartiere și una foarte mare, de aproape o mie de locuri, subterană, în fața teatrului Oleg Danovski.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Asociația tomis Antidrog Constanța, mesaj la 7 ani de la înființare

Wed Jun 12 , 2019
George Drăgan a pus bazele Asociatiei Tomis Antidrog Constanta acum șapte ani, în Constanța. Cu o echipa tanara si dinamica, a reusit sa militeze impotriva consumului de droguri, într-o vreme când consumul de etnobotanice si magazinele ,,de vise’’ erau in plina dezvoltare ca retea. „In cei 7 ani de activitate […]