Primăria Constanța blochează trei benzi de circulație, în Mamaia

mamaia trafic ocean lavaPrimăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că în perioada 16 – 17 septembrie 2017, în stațiunea Mamaia, va avea loc cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani – TRICHALLENGE MAMAIA 2017.

La evenimentul sportiv organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Constanța sunt așteptați peste 1.200 de participanți din România şi din străinătate, care vor înota, vor pedala și vor alerga.

Manifestarea se va desfășura și anul acest sub forma unui festival sportiv, având trei componente:

  • sâmbătă, 16 septembrie – probele de triatlon pentru sportivii amatori și profesioniști;
  • duminică, 17 septembrie – TriKids – cros, aquatlon și duatlon pentru copii;
  • duminică, 17 septembrie – Crosul “Beach Run”.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, vor fi impuse restricții de circulație în stațiunea Mamaia, astfel:

sâmbătă – 16 septembrie 2017, în intervalul orar 08:30 – 14:00, traficul va fi restricționat între restaurant On Plonje JR și Hotel Rex pe cele trei benzi, din sensul Năvodari spre Constanța, astfel că traficul auto se va desfășura temporar pe două benzi pentru sensul Constanța – Năvodari și o singură bandă pentru sensul Năvodari spre Constanța.

În iunie, Primăria a blocat câteva benzi de circulație în Mamaia, pentru evenimentul Ocean Lava. Măsura a fost criticată dur de șoferi, care au stat chiar două ore blocați în trafic.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.