Primăria Constanța blochează trei benzi de circulație, în Mamaia

mamaia trafic ocean lavaPrimăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că în perioada 16 – 17 septembrie 2017, în stațiunea Mamaia, va avea loc cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani – TRICHALLENGE MAMAIA 2017.

La evenimentul sportiv organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Constanța sunt așteptați peste 1.200 de participanți din România şi din străinătate, care vor înota, vor pedala și vor alerga.

Manifestarea se va desfășura și anul acest sub forma unui festival sportiv, având trei componente:

  • sâmbătă, 16 septembrie – probele de triatlon pentru sportivii amatori și profesioniști;
  • duminică, 17 septembrie – TriKids – cros, aquatlon și duatlon pentru copii;
  • duminică, 17 septembrie – Crosul “Beach Run”.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, vor fi impuse restricții de circulație în stațiunea Mamaia, astfel:

sâmbătă – 16 septembrie 2017, în intervalul orar 08:30 – 14:00, traficul va fi restricționat între restaurant On Plonje JR și Hotel Rex pe cele trei benzi, din sensul Năvodari spre Constanța, astfel că traficul auto se va desfășura temporar pe două benzi pentru sensul Constanța – Năvodari și o singură bandă pentru sensul Năvodari spre Constanța.

În iunie, Primăria a blocat câteva benzi de circulație în Mamaia, pentru evenimentul Ocean Lava. Măsura a fost criticată dur de șoferi, care au stat chiar două ore blocați în trafic.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident mortal între Constanța și Valu Traian

joi sept. 14 , 2017
Accident rutier grav la ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian, în dreptul vaporaşului. Un pieton a fost spulberat de o motocicletă. Pietonul este decedat. Este vorba despre o femeie de 65 de ani. A murit și motociclistul implicat în accident, au anunțat medicii de la Ambulanță. Avea 33 de […]

V-ar putea interesa și: