Primăria Constanța caută recenzori. Cu cât sunt plătiți

bani

Primăria Municipiului Constanța încheie contracte de prestări servicii pentru recenzorii care vor realiza colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor din municipiul Constanța.

Perioada de contractare a serviciilor:                   

•        Participarea la instruirea organizată de UJIR la o data comunicată ulterior;

•        Colectarea datelor în teren:

– recenzarea prin efectuare interviu de către recenzor, în teren: 16.05-17.07.2022

Locul de desfășurare a activității:

•        Pe teren, în limitele administrative ale UAT CONSTANȚA 

Condiții pentru contractarea serviciilor:

•        Vârsta minimă de 18 ani împliniți la data selecției – condiție eliminatorie;

•        Minim studii medii absolvite (diplomă absolvent liceu) – condiție eliminatorie;

•        Să nu aibă cazier judiciar – condiție eliminatorie;

•        Să dețină cunoștințe de utilizare a unei tablete;

•        Abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată; capacitatea de a stabili contacte inter-personale, de a fi cordial, plăcut, metodic şi riguros;

•        Să dispună de un telefon mobil și de o adresa de email pe care să le utilizeze pentru comunicare;

•        Rezistenţă la stres şi lucru sub presiune;

•        În zonele/comunitățile cu populaţie de altă etnie decât cea română, cunoaşterea şi a limbii acelei etnii şi a specificului etniei respective reprezintă un avantaj în desfăşurarea muncii sale pe teren;

•        Expertiza în domeniul statisticii, al administrației publice, experiența de operator statistic sau ca personal RGA (recensământul general agricol), reprezintă un avantaj.

Atribuțiile personalului de recensământ: conform Modelului de contract cadru de servicii pentru RPL2021 prevăzut în Anexa nr. 2 a HG nr. 145/2022 privind modificarea și completarea HG nr.1071/2020 pentru stabilirea bugetului și a categoriilor de cheltuieli necesare efectuării recensământului populației și locuințelor din România în anul 2021.

Condiții specifice:

•        Muncă pe teren;

•        Disponibilitate de a lucra în program prelungit;

•        Disponibilitate de a lucra în weekend.

Plata recenzorilor care asigura autorecenzarea asistata se face in funcție de realizarea activităților contractate si timpul efectiv lucrat, la un tarif de 23.25 lei pe oră, fără a depăși suma brută de 8000 lei pentru doua luni de contractare a serviciilor.

Plata recenzorilor pentru recenzarea propriu zisă se face in funcție de tipul de chestionar la un tarif de 8 lei pe chestionarul pentru recenzarea persoanelor si de 5 lei pentru chestionarul pentru recenzarea locuințelor, fără a depăși suma bruta de 8000 lei pentru doua luni de contractare a serviciilor.

Pentru includerea în baza de date a recenzorilor și realizarea selecției vă rugăm completați chestionarul din link-ul de mai jos (sau scanați codul QR cu un dispozitiv mobil): https://forms.gle/GLy67bu3fNzR4mKH7


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Primăria Constanța caută recenzori. Cu cât sunt plătiți

 1. am luat legatura cu cei de la statistica si zic …. articolul este eronat!!!
  puteti clarifica si reveni cu erata?
  clarificati cu cei de la statistica si primaria constanta si reveniti, pentru a nu informa gresit cititorii….

   1. cu tot respectul si scuzele de rigoare care le implica acesta situatie regretabila, informatiile referitoare la plata recenzorilor ARA sunt eronate.
    mii de multumiri
    gp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lidl România le oferă angajaților două zile libere de Paște

lun apr. 18 , 2022
Pentru a petrece mai mult timp liber împreună cu familiile de sărbători, și anul acesta, Lidl România le oferă angajaților din cele peste 320 de magazine 2 zile libere, în prima și a doua zi de Paște, pe 24 și 25 aprilie 2022. Clienții își vor putea face cumpărăturile în […]

V-ar putea interesa și: