Primăria Constanța construiește o parcare de 320 de locuri VIDEO

Primăria Municipiului Constanța construiește o parcare cu 320 de locuri pe terenul delimitat de străzile Ștefăniță Vodă – Dionisie cel Mic, iar proiectul este aproape de finalizare. Astăzi a început așternerea stratului final de asfalt.

Lucrările vor continua în această săptămână, pentru a acoperi toată suprafața carosabilă. Ulterior, parcarea va fi marcată și numerotată corespunzător.

„Aceasta este cea mai mare parcare realizată în acest an de Primăria Municipiului Constanța. A fost practic amenajată de la zero, iar odată cu aceste lucrări, toată zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic a fost reconfigurată total.

Vorbim despre peste 320 de locuri atât pentru mașini cât și pentru motociclete.  În acest moment se execută lucrări de aplicare a ultimului strat de asfalt, cel de uzură. După această etapă vor fi efectuate marcajele rutiere pentru a putea fi dată în folosință locuitorilor din zonă. La finalul lucrărilor vom avea și un spațiu dedicat pentru întoarcerea autobuzelor, alei de acces, iluminat modern, trotuare, multe spații verzi și un teren de joacă”.

Daniel Vlăescu – șef serviciu tehnic S.C Confort Urban

Amenajarea parcării rezidențiale a presupus o serie de lucrări complexe de drumuri. În etapa premergătoare asfaltării, s-a reabilitat infrastructura terenului prin lucrări de excavare și compactare. Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare. Totodată, s-a amenajat și bucla de întoarcere a autobuzelor care deservesc linia 44.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

O femeie de 53 de ani, angajată a CFR, a decedat din cauza noului coronavirus

lun aug. 24 , 2020
În data de 22 august a.c., o femeie în vârstă de 53 de ani, angajată a CFR, a decedat din cauza noului coronavirus. Aceasta avea următoarele comorbidități: boală cardiovasculară, diabet, boală pulmonară, au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța. Decesul a fost raportat astăzi, 24 august, de Spitalul […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: