Primăria Constanța construiește un adăpost pentru câini cu 400 de locuri

adapost caini constantaPrimăria Constanța a anunțat că se lucrează intens la adăpostul pentru câini, aflat în proprietatea Primăriei Muncipiului Constanța, situat în cartierul Viile Noi.

„Locul a fost complet renovat și poate oferi condiții decente de cazare pentru cățeii abandonați. Au fost construite padocuri interioare și exterioare care pot adăposti un număr de 400 de animale. Padocurile interioare sunt finalizate în proporție de 90%, iar acum se lucrează la cele exterioare, dar și la blocul operator în care vor fi îngrijiți cățeii bolnavi.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Lucrările sunt în grafic, astfel încât adăpostul să fie funcțional până la sfârșitul anului.

Sursa video: Facebook/Primăria Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală Constanța a dat, ieri, 119 amenzi pentru parcări neregulamentare

mar iun. 12 , 2018
Peste 200 de amenzi contravenționale au aplicat polițiștii locali într-o singura zi, dintre care mai mult de jumătate pentru parcări și/sau staționări neregulamentare. În data de 11 iunie 2018, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat pe raza municipiului Constanța în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare […]

V-ar putea interesa și: