Primăria Constanța continuă operațiunea „stâlpișori pe trotuare”

Reabiltare trotuare Mihaileanu (4)

Primăria Constanța continuă operațiunea „stâlpișori pe trotuare”.

Reprezentanții instituției au informat, printr-un comunicat de presă, că vor fi amplasați stâlpi pentru protecția pietonilor pe strada Poporului și pe strada Baba Novac.

De asemenea, în această săptămână, angajații SC Confort Urban SRL reabilitează trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Ion Bănescu, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu, pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Crinului și strada Soveja și pe strada Patriei.

În același timp, se vor realiza lucrări de frezare și de asfaltare a carosabilului pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis iar pe strada Patriei se va decoperta stratul de asfalt.

De asemenea, echipele administratorului tramei stradale vor acționa și în această săptămână pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța.

Va continua amenajarea de noi locuri de parcare pe strada Dezrobirii, bl. ID2, pe strada Cutezătorilor, în zona bl. IV10 și pe strada Plantelor, bl. IS5.

Conform graficului de lucru, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • Catalin Albu

    Trotuare,stalpisori cu preturi uriașe, parcari cu sms…by the way,daca nu ai telefon,nu poti parca…
    Strazi centrale fara marcaje rutiere,cartiere fara strazi asfaltate,constructii haotice ,tip bloc langă casă,aprobari pentru construirea de blocuri, fara locuri de parcare…etc…etc…
    Asteptam alegerile locale !

Leave a Reply

Your email address will not be published.