Primăria Constanța continuă să monteze stâlpișori pe trotuare

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să monteze stâlpișori pe trotuar, pentru a împiedica parcarea mașinilor.

Recent, au făcut acest lucru pe strada Dispensarului, tronsonul cuprins între aleea Căprioarei și bulevardul Aurel Vlaicu.

De asemenea, pe strada Stefan Mihăileanu au fost asfaltate trotuarele și montate casete pentru copaci. Se estimează că lucrările vor fi finalizate la sfârșitul lunii septembrie.

În Constanța sunt zeci de șosele și trotuare care nu au fost niciodată asfaltate, de care, însă, Primăria și Confort Urban nu se ocupă, cel puțin pentru moment.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu trei mașini pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

mie sept. 5 , 2018
Un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Astăzi, la ora 07:57, o femeie de 26 ani a condus autoturismul marca VW Polo, pe banda a I, dinspre strada Pandurului către Agigea. Ajungând la intersecţia cu str. Mugurului din cauza nepăstrării […]

V-ar putea interesa și: