Primăria Constanța dă câte o tochitură fiecărui pensionar constănțean

Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța îi invită miercuri, 14 noiembrie, pe toți seniorii din oraș la o porție de tochitură dobrogeană.

Reprezentanții serviciului spun că tochitura va fi servită pe acordurile melodiilor specifice etniilor.

Cei care doresc să mănânce trebuie să meargă la unul din cele 5 pavilioane pentru pensionari din zonele Tomis 2, CET, Casa de Cultură, Tăbăcărie și Piațeta de la Far.

Program: între orele 11 și 16.

Reprezentanții primăriei nu au anunțat cât costă întreaga acțiune și nici dacă primarul Decebal Făgădău va fi prezent printre pensionari.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Secția de fizioterapie din cadrul Policlinicii 2 a fost redeschisă

lun nov. 12 , 2018
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că din această săptămână începe activitatea în secția BALNEOFIZIOTERAPIE situată în cadrul din Policlinicii nr. 2 Constanța (Ambulatoriul Integrat nr.2). Secția care a fost înființată în anul 1986 și nu beneficiase niciodată de investiții, a […]

V-ar putea interesa și: