Primăria Constanța: „Dacă nu vă pasă de orașul în care trăiți, poate vă pasă de bugetul familiei”

Constănțenii care acționează împotriva Constanței sunt sancționați drastic de polițiștii locali, anunță Primăria Constanța.

Astfel, în ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de Primăria Constanța, există în continuare multe persoane care aruncă deșeurile în alte locuri decât în cele special amenajate sau societăți comerciale care nu dețin contracte sau nu predau deșeurile reciclabile către operatorii autorizați și preferă să le abandoneze pe domeniul public.

gunoi constanta

Săptămâna trecută, polițiștii locali au aplicat 165 de sancțiuni persoanelor fizice și juridice în valoare totală de 180 600 lei, astfel:

  • 150 sancțiuni conform HCL nr. 77/2021, în valoare totală de 77 100 lei, aplicate persoanelor fizice și juridice pentru- scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi dar în alte tipuri de recipienți (saci, cutii, bidoane etc);
  • 10 sancțiuni aplicate în conformitate cu prevederile OUG 195/2005, art. 96, în valoare de 96 000 lei, aplicate persoanelor fizice și juridice, proprietare ale imobilelor nesalubrizate;
  • 5 sancțiuni conform HCL nr. 77/2021, în valoare totală de 7 500 lei pentru depozitarea pe domeniul public a sacilor de gunoi.

„Dacă nu vă pasă de orașul în care trăiți, poate vă pasă de bugetul familiei, așadar, respectând obligațiile legale privind depozitarea deșeurilor, evitați sancțiunile usturătoare pe care le-ați putea primi!”, a transmis Primăria Constanța.

Instituția vă roagă să semnalați cu încredere aceste fenomene care ne afectează pe toți la numerele de telefon 041.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris Mediu continuă distribuirea GRATUITĂ a pubelelor galbene în Năvodari

lun sept. 6 , 2021
Polaris Mediu în asociere cu Polaris M Holding – Năvodari și Primăria orașului Năvodari continuă distribuirea GRATUITĂ a pubelelor galbene destinate colectării separate a deșeurilor. În perioada 𝟬𝟲.𝟬𝟵 – 𝟭𝟱.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟭, pubelele galbene se vor distribui conform programului: Luni, 6 septembrie: străzile Corbului, Nuferilor (între calea ferată și Corbului), Lacului, Lanului, […]

V-ar putea interesa și: