Primăria Constanța demolează garaje pentru a construi locuri de parcare

Primăria Constanța a anunțat, pe 8 februarie, că au început lucrările la o nouă parcare destinată riveranilor, situată pe strada Mircea Cel Batrân, în zona blocului F2, din cartierul Tomis II.

Echipele Confort Urban efectuează lucrări de stabilizare a terenurilor eliberate de garaje. Se reabilitează trotuarele, se montează borduri noi iar suprafața carosabilă va fi recondiționată, atunci când vremea va permite aceste lucrări. Se vor turna două straturi de asfalt (binder și uzură), iar la final se vor aplica marcajele rutiere.

Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.”, au anunțat reprezentanții instituției.

V-ar putea interesa și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

5 thoughts on “Primăria Constanța demolează garaje pentru a construi locuri de parcare

 1. Mai bine demolau zecile (daca nu cumva sunt deja sute) de sali de jocuri de noroc si faceau parcari in tot orasul

 2. Chiar nu sesizeaza nimeni ca administratia Constantei este o feuda a cuplului Chi – Tac si Chist Ovarian ? Fac ce vor cu totala lipsa de pricepere dar in slujba unor interese ?
  Au distrus un oras in numele onorabilei refaceri , privatizeaza READPP- ul , schimba borduri , ca trebuieste sau nu !
  Oamenii au deschis multe „fronturi” ca sa distraga atentia populatiei , se plang de datorii de peste 180 milioane de lei , nu termina nimic din ceeace au inceput iar pentru asta toti sunt de vina : constructori , greaua mostenire , etc , ei insa nu !
  Ca constantean era mandru de istetimea locuitorilor orasului meu natal , imi pun intrebarea ce s-a intamplat cu noi ?
  Ne lasam prostiti de niste mediocrii care s-au cocotat in varf din interesele unora si care se pretind a fi providentiali pentru Constanta .

 3. Va rugam sa amenajați și zona din spatele EMAG..Tot pe Mircea cel Bătrân…și aici sunt amplasate garaje..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 20 de ani, conductele de termoficare din Constanța care de-abia au fost instalate trebuie schimbate

mie feb. 8 , 2023
Primarul Constanței, Vergi Chițac, a declarat pe 8 februarie 2023 despre avariile sistemului centralizat de încălzire: „Aceste probleme vor mai apărea până când vom reuși să înlocuim conductele vechi și găurite cu altele noi care să ne asigure cel puțin 20 de ani de acum înainte.” Așadar, aceste lucrări vor […]

V-ar putea interesa și: