Primăria Constanța desființează un sens unic

După ce a înființat zeci de sensuri unice, Primăria Constanța desființează unul dintre ele. Instituția a anunțat că o porțiune din strada Zmeurei devine cu dublu sens.

„Solicitările venite din partea cetățenilor și nevoia de fluidizare a zonei au determinat Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, să ia decizia instituirii unor noi reglementări rutiere pe strada Zmeurei, între aleea de acces către Institutul de Medicină Legală și strada Soveja. Astfel, de astăzi, acest tronson al străzii Zmeurei se transformă în arteră rutieră cu dublu sens, iar oprirea va fi interzisă în ambele părți ale carosabilului.”, au anunțat reprezentanții primăriei.

Propunerea administratorului tramei stradale a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean, Serviciul Rutier și Comisia de Circulație.

Tot la solicitarea constănțenilor au fost executate de curând lucrări de reabilitare ale carosabilului pe aleea de acces către IML, iar reabilitarea va continua cu reamenajarea trotuarelor.

În contextul noilor modificări, primăria roagă participanții la trafic să fie atenți la indicatoarele rutiere, să respecte regulile de circulaţie și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O fată de 13 ani nu s-a mai întors acasă. Ați văzut-o?

Tue Jul 20 , 2021
COMPLETARE ora 22.22 Minora a fost identificată. Nu a fost victima vreunei infracțiuni, transmite IPJ Constanța. În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au fost sesizați cu privire la dispariția lui RUSE ELENA, de 13 ani, din orașul Cernavodă. Aceasta a părăsit […]