Primăria Constanța explică de ce funcționează iluminatul public în Mamaia, în plină zi

mamaia

Primăria Constanța a explicat de ce funcționează iluminatul public în Mamaia, în plină zi.

„Pentru funcționarea în condiții optime a iluminatului public stradal, muncipalitatea efectuează astăzi, 27 aprilie, lucrări de întreținere și mentenanță în stațiunea Mamaia. Probele și verificările se efectuează pe parcursul întregii zile, în toată rețeaua din stațiune”, au spus reprezentanții departamentului de comunicare al primăriei.

Constanța 100% a atras atenția asupra acestui fapt într-o știre publicată cu câteva ore înainte. Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vreți să închiriați o plajă pe litoral? Iată ce trebuie să faceți

vin apr. 27 , 2018
Dacă vreți să închiriați o plajă pe litoral, trebuie să vă pregătiți. Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral organizează o LICITATIE PUBLICA pentru atribuirea sectoarelor de plaja libere. Iată ce trebuie să știți. Procedura aplicata pentru atribuirea contractului de inchiriere a sectorului de plaja este LICITATIE PUBLICA. Tipul contractului: CONTRACT DE […]
plaja

V-ar putea interesa și: