Primăria Constanța îi răsplătește cu bani pe seniori

Lună de lună, Primăria Constanța îi celebrează pe seniorii care împlinesc 80, 90 și 100 de ani, precum și pe cei care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. În felul acesta, municipalitatea îi răsplătește pentru contribuția adusă la clădirea și dezvoltarea orașului nostru.

Începând de mâine, vor primi acasă, prin mandat poștal sumele oferite de administrația locală. Luna aceasta sunt premiate 56 de persoane care au împlinit 80 de ani, 10 persoane care au împlinit 90 de ani, precum și 29 de cupluri care au petrecut împreună mai bine de jumătate de secol.

Vor fi premiați seniorii care au depus sau pentru care au fost depuse cereri în perioada 08.12.2021-31.12.2021.

Primăria Constanța le oferă locuitorilor ei care au împlinit aceste venerabile vârste următoarele sume: 300 de lei seniorilor trecuți de 80 de ani, 500 de lei celor de 90 de ani, 1.000 de lei celor care au împlinit 100 de ani și 300 de lei pentru cei care au petrecut împreună peste jumătate de secol.

Pentru a intra în posesia sumelor, constănțenii care se încadrează în criteriile amintite trebuie să trimită adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro următoarele documente:

– cerere tip;

– copie conform cu originalul a certificatului de naștere;

– copie conform cu originalul a cărții de identitate;

– copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Documentele se pot depune și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 08.30-16.30, iar în ziua de joi între orele 08.30 – 18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

Atenție! Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.

Vă recomandăm și: Populația Constanței îmbătrânește și scade. Declin mai accentuat la femei

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Primăria Constanța îi răsplătește cu bani pe seniori

  1. Eu nu inteleg, daca tot vrei sa faci un cadou unor oameni in varsta de ce trebuie sa trimita un teanc de documente. Evidenta populatiei doarme? Nu pot da ei o situatie cu cei care sunt in viata si indeplinesc conditiile de mai sus? Sau cei de la evidenta populatiei impreuna cu casa de pensii nu mai pot de atata treaba? Nu pot face si ei ceva pentru batranii nostri? Care au cotizat o viata pentru ca bugetarii sa aiba salarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Edward Iordănescu este noul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României

Tue Jan 25 , 2022
Edward Iordănescu, 43 de ani, a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024. „Are misiunea de a duce echipa naţională în elita fotbalului european. Are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la Campionatul European […]
Edwrad Iordănescu, 43 de ani, a fost numit, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.