Primăria Constanța înființează un nou sens giratoriu pe bulevardul Mamaia

Primăria Municipiului Constanța continuă să adopte măsuri de îmbunătățire a sistemului de transport, conform obiectivelor Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

Pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente pe bulevardul Mamaia la intersecția cu strada I.G. Duca a fost luată decizia amenajării unui sens giratoriu.

În prezent, configurația intersecției în formă de „Y” și reglementarea cu prioritate a circulației rutiere pe direcția bulevardul Mamaia – strada I.G. Duca determină conflicte și blocaje în trafic pentru circulația pe strada I.G. Duca și la intersecția cu strada Sarmisegetuza, ca străzi fără prioritate, precum și o fluență scăzută a circulației rutiere.

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu se vor desfășura vineri noaptea, după ce în aceste zile echipele SC Confort Urban SRL au asfaltat scuarul median. Pentru buna desfășurare a intervențiilor, circulaţia rutieră va fi restricţionată parțial în intervalul orar 22:00 – 06:00.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenţie şi să circule cu viteză redusă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Casa de Asigurări de Sănătate Constanța reduce programul direct cu publicul

joi mart. 12 , 2020
Casa de Asigurări de Sănătate Constanța vă aduce la cunoștință dispunerea de măsuri pe următoarele structuri de specialitate, după cum urmează: DISPOZITIVE MEDICALE Cererile însoțite de documentele necesare obținerii deciziei pentru procurarea unui dispozitiv medical se depun prin intermediul serviciilor poștale/curierat (pe cerere se menționează nr. de telefon al solicitantului) […]
casa judeteana de asigurari de sanatate

V-ar putea interesa și: