Primăria Constanța instituie noi sensuri unice „în urma discuțiilor cu cetățenii”

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, a decis să instituie noi sensuri unice rutiere în cartierele Faleză Nord, Tomis II și Piața Chiliei.

„Decizia vine în urma vizitelor din teren și discuțiilor cu cetățenii, consultării cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța și cu experți  în sistematizare rutieră. Subiectul a fost analizat și avizat favorabil în cadrul Comisiei de Circulație din care fac parte reprezentanți ai administratorului drumului public, ai Serviciului Rutier Constanța, ai CT BUS, dar și din partea Primăriei Constanța.”, spune primăria.

Nu au fost prezentate studii de trafic pentru această decizie.

Proiectul de resistematizare rutieră va fi implementat, începând cu data de 16 mai. Circulația rutieră va fi reorganizată astfel:

  • pe strada Salonic se va institui sens unic dinspre strada Ion Rațiu spre strada Yokohama;
  • – pe strada Petru Vulcan se va institui sens unic dinspre strada Mircea cel Bătrân spre strada Maramureș;
  • – pe strada Crișanei se va institui sens unic dinspre strada Maramureș spre strada Mircea cel Bătrân;
  • – pe strada Războieni se va institui dublu sens pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cât de mult a scăzut salariul constănțenilor

joi apr. 28 , 2022
Salariul pe care îl câștigă constănțenii este din ce în ce mai mic, în termeni reali. Câştigul salarial mediu brut pe un salariat, în judeţul Constanţa, a fost în luna februarie 2022 de 5171 lei, iar câştigul salarial mediu net a fost de 3173 lei, cu 3,6%, respectiv cu 4,1% […]

V-ar putea interesa și: