Primăria Constanța interzice traficul auto pe bulevardul Tomis pentru un concert, meciuri de șah și demonstrații de box

bd tomis

Bulevardul Tomis devine pietonal sâmbătă și duminică, a anunțat Primăria Constanța.

Sâmbătă, de la ora 17:00, DJ MK33 & No Parachute vor cânta pe bulevard.

Duminică, de la ora 14:00, iubitorii de sport pot participa la un turneu de șah, demonstrații de box, tir și baschet.  

„Pentru ca să ne bucurăm împreună de activitățile care vor avea loc pe bulevardul Tomis, în perioada 17 septembrie, ora 06:00-19 septembrie, ora 06:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor.”, a anunțat Primăria Constanța.

De asemenea, în intervalul menționat se va interzice circulația autovehiculelor pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O mare parte a municipiului Constanța și 5 localități din județ vor rămâne fără apă în perioada 20 – 22 septembrie 2022

vin sept. 16 , 2022
În perioada 20 septembrie 2022, ora 22.00 – 22 septembrie 2022, ora 10.00, la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palasdin municipiul Constanța se vor executa lucrări de înlocuire a unor vane de legătură și de realizare a unui by-pass. Acestea sunt prevăzute în Contractul de lucrări CL32 – „Reabilitare […]

V-ar putea interesa și: