Primăria Constanța investește în iluminat public, „pentru scăderea numărului de agresiuni împotriva persoanelor”

luxtenPrimăria Constanța plătește peste 450.000 de lei pentru iluminat public.

Suma fără TVA, alocată prin atribuire directă, este de 451.756 de lei, TVA inclus.

„Întrucât iluminatul reprezintă unul din criteriile de calitate ale civilizației, pentru crearea unor condiții mai bune pentru desfășurarea activității populației, pentru scăderea accidentelor rutiere, pentru scăderea numărului de agresiuni împotriva persoanelor si ținând cont de sesizările primite de la cetățenii municipiului Constanța, (stâlpi avariați, lămpi arse, corpuri defecte, etc.) este necesara achiziția lucrărilor de reparații pentru menținerea și întreținerea sistemului de iluminat public din municipiul Constanța”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Lucrarea a fost atribuită firmei Luxten Lighting Company S.A. Compania a primit 3,5 milioane de lei, fără TVA, pentru iluminatul festiv al străzilor din Constanța, anul trecut. Tot Luxten a câștigat, în trecut, contractul pentru iluminatul public din municipiu.

Vă recomandăm și:

De câte telefoane la Luxten și Primăria Constanța este nevoie pentru a schimba un bec?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Producătorul celebrului serial „Clanul Soprano” filmează în Constanța. Restricții de circulație

mar mart. 13 , 2018
Primăria Municipiului Constanța anunță constănțenii că, în perioada 14 – 18 martie 2018, pe mai multe străzi din municipiul Constanța se vor filma scene din serialul internațional de televiziune „The Romanoffs“, motiv pentru care în zilele amintite vor fi impuse restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum. Iată […]

V-ar putea interesa și: