Primăria Constanța ne anunță: „piticii” de la creșa „Licuricii” au mâncat astăzi cu poftă ciorbiță cu carne de vițel și musaca de dovleci cu carne de vită

creșa licuricii constanța
Creșa licuricii (foto: Primăria Constanța)

Primăria Constanța a anunțat, luni, printr-un comunicat de presă, că „piticii” de la creșa „Licuricii” au mâncat astăzi cu poftă ciorbiță cu carne de vițel și musaca de dovleci cu carne de vită.

Informația vine în contextul în care creșa și-a deschis astăzi porțile pentru piticii de până în 3 ani.

„Copiii au avut parte de ore întregi de joacă într-un spațiu modern, plin de jucării! Personalul este format din 12 îngrijitoare, 2 asistente medicale, un educator puericultor și doi bucătari care le-au pregătit astăzi micuților un meniu sănătos bazat pe alimente bio, de care au parte, de altfel, și ceilalți aproape 400 de copiii care frecventează creșele de stat administrate de Primăria Municipiului Constanța. Chiar dacă nu sunt încă obișnuiți în colectivitate, piticii au mâncat astăzi cu poftă, ajutați bineînțeles de personalul de serviciu, ciorbiță din carne de vițel cu legume și musaca de dovlecei cu carne de vită, iar la gustări, biscuiți, iaurt de capră și mere.”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Creșa, administrată de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, este cea de-a 6-a creșă de stat din orașul nostru și dispune de 100 de locuri. Situată pe bulevardul I.C.Brătianu nr. 16, are patru niveluri, cinci săli de clasă și 4 săli de mese, bucătărie proprie, mobilier nou și grupuri sanitare special create pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.