Primăria Constanța nu mai înregistrează, anul acesta, documentații de urbanism

Primăria Municipiului Constanța informează că, în perioada 13.12.2021 – 02.01.2022, nu se mai înregistrează documentații de urbanism în cadrul biroului Direcției Generale Urbanism și Patrimoniu de la Centrul de Informare Cetățeni situat în incinta City Park Mall.

Măsura este valabilă și pentru documentațiile transmise pe e-mail sau prin aplicațiile puse la dispoziția cetățenilor.

Excepție fac solicitările privind prelungirea actelor administrative, autorizațiilor de construire și a certificatelor de urbanism.

„Modificările din program nu afectează celelalte servicii oferite cetățenilor, inclusiv eliberarea documentațiilor care funcționează conform orarului de lucru.”, spune primăria.

Vă recomandăm și:

Fotografie din arhivă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Datele la zi ale pandemiei de coronavirus

mar dec. 7 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 68.812 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 2.196 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.       Astăzi au fost înregistrate trei decese. Deces 2194: Femeie, 69 de ani, Constanța, comorbidități (HTA, diabet zaharat tip II), […]

V-ar putea interesa și: