Primăria Constanța nu poate să aibă grijă de o stradă. Cum să gestioneze un oraș?

Gunoaie pe strada Vârful cu dor din Constanța (foto: 19 noiembrie 2019, Constanța 100%)

Primăria Constanța nu poate să aibă grijă de o singură stradă. Cum poți să gestionezi un oraș, când nu poți gestiona o singură stradă?

Este vorba despre prelungirea străzii Vârful cu Dor, o zonă care a ajuns groapă de gunoi, de câteva luni. La câteva zile, o bandă de mers se umple de gunoaie, în special de deșeuri vegetale. De unde provin? Nu știm sigur, dar cei care locuiesc sau au treabă în zonă spun că anumite firme care se ocupă de spațiile verzi vin aici și deversează gunoaiele. E gratis, nu trebuie să mai plătească la compania de salubrizare. Zona devine focar de infecție, pentru că aici apar o sumedenie de alte deșeuri, pe principiul că „oricum e gunoi”.

strada varful cu dor din Constanța
Gunoaie pe strada Vârful cu dor din Constanța (foto: 19 noiembrie 2019, Constanța 100%)

Se întâmplă, spuneam, de luni de zile, dar nimeni nu poate opri fenomenul. Din când în când, Primăria Constanța vine și strânge gunoiul, dar nu durează decât câteva zile până este adus altul. Și când îl strânge, o face pe banii noștri, ai tuturor.

E greu de crezut că nimeni nu vede nimic, nu aude nimic.

Articole similare:

Minunea de pe Vârful cu dor durează numai o săptămână

FOTO VIDEO Strada cu cele mai multe gunoaie din ConstanțaPuteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O fetiță de trei luni a murit. Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă

mar nov. 19 , 2019
Astăzi, în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 3 luni, a decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că trupul neînsuflețit nu prezintă urme vizibile […]

V-ar putea interesa și: