Primăria Constanța nu reușește să angajeze câți oameni dorește pentru comunicare

primaria constanta

Primăria Constanța nu reușește să angajeze câți oameni dorește la Compartimentul de Comunicare și Mass Media.

Locurile scoase la concurs încă de la începutul anului nu au fost ocupate în totalitate. Prin urmare, a urmat un nou concurs, în luna iulie, pentru a se ocupa două locuri de inspector, grad debutant, și unul de inspector, grad superior.

Pentru postul de inspector superior s-a înscris o singură persoană, probabil și din cauza cerințelor destul de greu de îndeplinit. Candidatul trebuie să fie absolvit numai o facultate de jurnalism sau de comunicare, nu altceva, și să aibă nouă ani de vechime în specialitate. Pentru posturile de inspector debutant, unde nu se cere o experiență atât de mare, s-au înscris 11 persoane.

Din totalul de 12, numai 9 au participat la concurs. Din cei 9, o singură persoană a reușit să treacă proba scrisă, cu 65,66 puncte. Este vorba despre o candidată care și-a încerca norocul și la sesiunea din februarie, pentru un post de debutant. Restul au obținut sub 40 de puncte. Cel mai mic punctaj a fost de 8,5.

Rezultatele finale le puteți vedea AICI.

Primăria nu a anunțat încă dacă va relua procedura pentru cele două posturi rămase neocupate.

Decebal Făgădău a afirmat în mai multe rânduri că aproape toate instituțiile din Constanța sunt „praf” la comunicare, inclusiv primăria.

Apropo de comunicare, duminică dimineața, persoanele plătite din bani publici să administreze pagina de Facebook a primăriei postau filmulețe cu căluți de mare, filmulețe luate de pe YouTube.

Vă recomandăm și:

Primăria Constanța vrea să angajeze ingineri la departamentul de Relații Publice

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un șofer mort de beat s-a urcat cu mașina pe sensul giratoriu, în centrul Constanței

Sun Jul 15 , 2018
Un șofer mort de beat s-a urcat cu mașina pe sensul giratoriu de pe bulevardul Tomis din zona Spitalului Clinic Județean Constanta. S-a întâmplat în data de 14 iulie. Cascadorul de ocazie a fost surprins de polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanta, care se aflau în exercitarea […]
auto suspendat