Primăria Constanța nu vă scoate la licitație locul de parcare

Horia Constantinescu, director executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, a anunțat, la Dobrogea TV, că locurile de parcare care sunt acum închiriate de constănțeni nu se vor scoate la licitație
Horia Constantinescu, director executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, a anunțat, la Dobrogea TV, că locurile de parcare care sunt acum închiriate de constănțeni nu se vor scoate la licitație

Primăria Constanța a pus în dezbatere un nou regulament de parcări. Potrivit acestuia, locurile de parcare rezidențiale ar urma să fie scoase la licitație, dacă există mai mulți doritori.

Horia Constantinescu, director executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, a anunțat însă, ieri, la Dobrogea TV, în emisiunea Realitatea locală, că locurile de parcare care sunt acum închiriate de constănțeni nu se vor scoate la licitație.

„Cine are un loc de parcare închiriat de la primărie rămâne în situația în care a fost și până acum. Va parca pe locul acela, plătind diferența de taxe. Nu mi se pare un loc scos la mezat. E ca și cum eu stau acum pe scaun și cineva mi se așază în brațe. Haideți să fie scaunul liber ca să îl scot la licitație. Reprezintă o stare de normalitate. Este locul meu de parcare, l-am plătit până acum, am fost un partener corect în relația cu primăria, este normal și primăria să fie un partener corect în relația cu mine. L-am ocupat și am plătit taxele, nu e un loc liber, nu poate fi scos la licitație. Este un loc ocupat, care va comporta, la un moment dat, o plată a diferenței între ceea ce se plătește astăzi și ceea ce se va hotărî. S-ar putea să nu fie niciuna.”

Horia Constantinescu

Acesta a fost clar:

„Atât timp cât îți plătești taxele, locul acela de parcare îți aparține.”

Sunt propuse pentru a fi scoase la licitație numai locurile care nu sunt, în prezent, ocupate de nimeni.

În prezent, locurile de parcare rezidențiale sunt acordate pe principiul „primul venit, primul servit”.

În alte localități din România și în sectorul 3 din București, locurile de parcare rezidențiale sunt scoase la licitație.

Articole similare:

Un primar din România deschide cutia Pandorei: „În Tokyo nu-ţi poţi cumpăra maşină dacă nu faci dovada locului de parcare”

Revoluție în mobilitatea urbană: Primăria Constanța desființează 1.200 de locuri de parcare și creează piste de biciclete și spații pietonale

Un loc de parcare în Constanța a ajuns să coste cât o mașină

Locurile de parcare de reședință din Constanța ar putea fi scoase la licitație

Unde s-ar putea construi cea mai mare parcare din orașul Constanța

Singura parcare inteligentă din Constanța s-a cam… prostit

În municipiul Constanța nu se mai plătește parcare

Primăria Constanța: „Conducătorii auto ar trebui să se gândească de două ori înainte de a alege trotuarele drept locuri de parcare”

Amenzi de până la 10.000 lei pentru parcarea pe un loc rezervat persoanelor cu handicap

https://www.auto-bild.ro/stiri/scump-loc-parcare-romania-151207.html


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Primăria Constanța nu vă scoate la licitație locul de parcare

  1. Cei care castiga un loc de parcare prin licitatie sa plateasca o taxa exorbitanta , iar cei care au deja un loc de parcare ( multe luate prin invarteli) sa plateasca o taxa modica .
    Mult tupeu mai aveti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

24.726 de teste RT-PCR, 2.901 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

joi ian. 28 , 2021
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.901 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a […]

V-ar putea interesa și: