Primăria Constanța oferă tochitură și plăcintă de Ziua Dobrogei

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială Constanța organizează în data de 14 noiembrie 2019, cu ocazia „Zilei Dobrogei”, un eveniment festiv în 5 spații de întâlnire a vârstnicilor din municipiul Constanța.

Astfel, începând cu ora 11:00, toți constănțenii sunt invitați la o tochitură și o plăcintă dobrogeană în următoarele locuri:

  • Pavilion Piațeta Badea Cârțan;
  • Pavilion Parc Casa de cultură;
  • Pavilion Parc Tomis II;
  • Pavilion CET;
  • Piațeta FAR.

„Pentru a se putea bucura toți constănțenii de bucatele alese, pentru etnicii musulmani tochitura va fi preparată cu carne de curcan și pui.”, au precizat reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.

Atmosfera va fi întreținută de soliști de muzică populară din folclorul dobrogean, aromân, turco-tătar, lipovenesc și grecesc.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ștefan Mihu, senator PSD: „Nici după 5 ani, dl. Iohannis nu a înțeles să fie președintele tuturor românilor”

mie nov. 13 , 2019
Ștefan Mihu, senator PSD, dezaprobă refuzul președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidențiale. „Unde s-a mai văzut în lumea asta ca doi finaliști la alegerile prezidențiale să nu participe la o confruntare televizată? Este în interesul democrației să avem […]
Ștefan Mihu, senator PSD

V-ar putea interesa și: