Primăria Constanța organizează o consultare publică pentru un nou parc, în jurul axei DN3C

Primăria Constanța organizează o consultare publică pentru un nou parc, în jurul axei DN3C

În parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, Primăria Municipiului Constanța organizează un concurs public de soluții pentru un nou parc municipal în jurul axei DN3C, o zonă cu potențial de dezvoltare în viitor. În acest sens, a fost demarat procesul de consultare publică, un demers indispensabil oricărei inițiative contemporane de remodelare a spațiului public.

Sunteți invitați, în primă fază, să urmăriți prezentarea online de mai jos:

Prin intermediul acestui chestionar online, pot fi transmise opinii și completări privitoare la valorile care fundamentează tema de proiectare, așa cum au fost descrise în prezentare. Ulterior, echipa de elaborare a temei va întocmi un raport care să sistematizeze reacţiile primite din partea publicului și pe care îl va prezenta în cadrul unei dezbateri publice organizate de Primăria Municipiului Constanţa.

Chestionarul conține 18 secțiuni scurte care urmăresc îndeaproape structura prezentării online.

Publicul este invitat să își exprime poziția față de principiile prezentate prin selectarea unui răspuns predefinit (Sunt de acord/Nu sunt de acord) sau introducerea unui răspuns detaliat: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1QX44u2-1UgX0i1Mms_Brp2cnFiwnLV_un8aUw3vd84i75g/viewform

Deficitul de spațiu verde amenajat în scop de recreere, sport, promenadă și petrecerea timpului liber la nivelul Municipiului Constanța este o realitate pe care locuitorii o resimt zilnic și pentru care au fost lansate solicitări de-a lungul timpului. Realizarea unui parc public reprezintă o necesitate atât pentru locuitorii existenți, cât și pentru cei viitori, în condițiile unei dezvoltări urbane în continuă creștere. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primăria Constanța organizează o consultare publică pentru un nou parc, în jurul axei DN3C

  1. Cuvinte pretențioase, discursuri lungi ca să justifice o decizie deja luată.
    Asimilarea cu Central Park ar fi adecvată doar pentrul Parcul Tăbăcăriei, care insă la noi se betonează incet încet din anii 80 incoace, la ei rezista din 1859.
    Cat despre Parcul DN3C, vorba marelui Stefan: el nu e al nostru, ci al urmasilor urmasilor nostri…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în zona Faleză Nord din municipiul Constanța

mar mai 3 , 2022
Miercuri – 04 mai 2022, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile în vederea executării lucrărilor de montare a unei părți componente pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 140 mm, de pe strada Pescarilor (bl. FZ29) din municipiul Constanța. Astfel, în intervalul orar 09.00 – 14.00, vor fi afectați de lipsa […]

V-ar putea interesa și: