Primăria Constanța plătește ca să afle cine și ce scrie despre ea în presă și social media

Primăria Constanța vrea să achiziționeze un serviciu de monitorizare media a activității instituției. Potrivit referatului de necesitate, primăria vrea să știe cine și ce scrie despre ea.

Monitorizarea media trebuie să acopere toate publicațiile din presa centrală și locală (presă scrisă, radio, TV, online și social media). Sursele monitorizate vor fi selectate în funcție de relevanță și notorietate, tiraj, audiență, rezultate trafic online și Google Rank.

Firma care va câștiga trebuie să trimită zilnic un raport de monitorizare, grupat pe subiecte. Fiecare subiect va conține referirile din print, radio, TV, online și social media.

De asemenea, primăria vrea și analize cantitative și calitative. Cea cantitativă va indica mai multe lucruri, inclusiv topul jurnaliștilor în funcție de numărul de articole dedicate Primăriei Constanța. Cea calitativă va indica articolele pozitive/negative/neutre, precum și favorabilitatea generală a acoperirii media.

Contractul va fi întocmit pe 12 luni. Primăria vrea să plătească pentru toate aceste lucruri 30.000 de lei în total.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi sancțiuni îmoptriva Rusiei. Navele nu mai au voie în porturile europene

mar apr. 5 , 2022
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat, marţi, a cincea rundă de sancţiuni impuse Rusiei ca urmare a invaziei în Ucraina, conform unui comunicat oficial publicat de Comisia Europeană. Sancţiunile vizează interdicţia importurilor de cărbune rusesc, interdicţia totală a tranzacţiilor a patru bănci ruseşti importante, interzicerea accesului navelor […]
Ursula_von_der_Leyen

V-ar putea interesa și: