Primăria Constanța, prezentă în Germania, la o expoziție pentru proiecte imobiliare

Primăria Municipiului Constanța, prezentă și anul acesta la Expo Real Munchen, cea  mai mare expoziție europeană pentru proiecte imobiliare și investiții la nivel internațional. 

Alături de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța, la  standul comun oraș-port, cele două instituții prezintă potențialilor investitori un concept unitar în ceea ce privește profilul competitiv al municipiului Constanța. Oportunitățile  de investiții din orașul nostru le sunt prezentate celor interesați, în urma rezultatelor studiilor realizate de experții Băncii Mondiale în baza acordului de Asistență Tehnică încheiat în anul 2017.

Prin participarea la această expoziție care reunește peste 2.000 de companii și instituții din toată Europa, Constanța intră astfel în contact direct cu potențialii  investitori interesați în dezvoltarea unor proiecte de succes.

Cea de-a 21 ediție a Expo Real de la Munchen, Germania, se desfășoară de astăzi până miercuri și reunește expozanți din mediul public și privat din întreaga Europă.

Standul României este organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno- Germană.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.