Primăria Constanța propune cel mai mizerabil regulament pe care l-am văzut vreodată. Sper că nu va fi votat de consilierii municipali

Consilierii municipali sunt chemați să voteze, pe 29 aprilie, cel mai mizerabil regulament pe care l-am văzut vreodată.

Scriam acum ceva timp că în Germania nu ai voie să-ți montezi un aparat de aer condiționat până nu ai acordul scris al tuturor vecinilor. O doamnă declara presei că înțelege situația și o acceptă, pentru că „unitățile de aer condiționat montate în exterior nu arată prea drăguț”, după cum a afirmat. Detalii AICI.

Ei bine, Primăria Constanța propune consilier să voteze ca oricine își dorește să deschidă un restaurant, bar, etc. la parterul unui bloc să nu mai aibă nevoie de acordul vecinilor, dacă programul este între 08.00 și 22.00. În prezent, acordul este obligatoriu. Mai mult, în Mamaia nu va fi nevoie de absolut niciun acord, chiar dacă programul depășește ora 22.00. Detalii AICI.

Un regulament făcut pentru o mână de patroni care se vor îmbogăți sfidându-i – legal – pe cetățenii de bună credință.

O mizerie pe care sper că NU o vor vota consilierii PNL, PSD și USR.

Nici în țările din lumea a treia nu cred că e normal să te trezești cu un bar perete în perete sau dedesubt. În orice țară normală, care nu funcționează pe sistemul pilelor, relațiilor, șpăgilor, bunăstarea individului este pe primul loc, iar esența civilizației este să nu îi deranjezi pe ceilalți cu acțiunile tale ci, dimpotrivă, să creezi ceva din care toată lumea beneficiază.

Repet, sper că nu va fi votat. Știu că avem și consilieri municipali cărora le pasă de oraș, de constănțeni, de viitor. Nu votați cum vă cere partidul, votați pentru oameni! Nu uitați: primarul Constanței nu locuiește aici, nu îi pasă. Viceprimarul stă la o vilă de la marginea orașului. Sunt însă zeci de mii de constănțeni obișnuiți, chiar și voi, care sunt potențiale victime ale acestui regulament.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primăria Constanța propune cel mai mizerabil regulament pe care l-am văzut vreodată. Sper că nu va fi votat de consilierii municipali

  1. Ar fi bine ca după deschiderea barului sau a restaurantului patronul să aibă dreptul stipulat in hotărâre să poată evacua fără despăgubiri orice locatar nemulțumit sau care depune plângere și totodată să poată folosi apartamentul celui evacuat ca spațiu de depozitare gratuit. Așa ar fi completa hotărârea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parlamentarii au votat eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari

lun iun. 26 , 2023
Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, luni, în şedinţă comună, proiectul de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. S-au înregistrat 382 voturi „pentru” şi 3 abţineri, iar 3 parlamentari nu au votat. Proiectul, iniţiat de deputatul PSD Alfred Simonis, modifică Legea nr. 96/2006 privind statutul deputaţilor şi senatorilor, în sensul […]

V-ar putea interesa și: