Primăria Constanța pune pavele pe două străzi din zona Pod Butelii

Primăria Constanța pune pavele pe două străzi din zona Pod Butelii

Primăria Constanța a anunțat că pe Dimitrie Anghel și strada Ștefan Octavian Iosif, se montează „pavele moderne” și se amenajează casete pentru spatii verzi. Imediat după terminarea lucrărilor se vor planta arbuști și plante ornamentale.

După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului.

Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierul Anadalchioi se lucrează la infrastructura pietonală și carosabilă pe alte trei străzi din cartierul Km 4-5. Pe strada Progresului se reabilitează trotuarele și aleile de acces în scările de bloc. Bordurile deteriorate au fost înlocuite iar suprafețele pietonale au fost consolidate pentru a fi reamenajate cu dale moderne.

Primăria Constanța pune pavele pe două străzi din zona Pod Butelii

Pe străzile Liliacului și Lanului au loc lucrări de refacere a trotuarelor și a carosabilului. Zonele pietonale sunt reabilitate cu pavele și se construiesc casete pentru spații verzi.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.”, au declarat reprezentanții primăriei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la un apartament din Năvodari COMPLETARE

mie oct. 19 , 2022
Un incendiu a izbucnit miercuri seară la un apartament din Năvodari, situat pe strada Panseluțelor, la numărul 8. Intervin mai multe echipaje ale ISU Constanța: stația Midia cu două autospeciale de stins cu apă și spumă, un SMURD, o autocisternă, Detașamentul Fripis, tot cu o autospecială de stingere cu apă […]
incendiu-navodari-1

V-ar putea interesa și: