Primăria Constanța pune stâlpișori și unde este nevoie

Fostul primar al Constanței, dar și actualul, au fost criticați de o parte din șoferi pentru că au pus stâlpișori pe multe străzi. Alții, mai ales pietoni, au apreciat măsura, pentru că, să recunoaștem, de multe ori mașinile erau parcate pe trotuar.

Recent, Primăria Constanța a decis să monteze stâlpișori pentru a rezolva o problemă punctuală acolo unde chiar era nevoie de rezolvare. Este vorba despre intersecția străzilor Poporului și Belșugului din Coiciu. Șoferii care ieșeau în Poporului aveau vizibilitate zero din cauza celor care parcau pe trotuar. Era imposibil ca Poliția Locală să-i amendeze pe toți cei care făceau acest lucru.

Prin montarea stâlpișorilor, acest lucru nu mai este posibil, șoferii care ies de pe stradă nu mai sunt în pericol (nici cei care circulă regulamentar), iar pietonii pot circula fără probleme pe trotuar.

Măsura a fost avizată pozitiv de Comisia de Circulație, din care face parte și un reprezentant al Poliției Rutiere.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vocea constănțeanului: „E de noaptea minții! Pun stâlpișori în fața magazinului!”

joi ian. 25 , 2024
Astăzi am scris o știre în care apreciam faptul că Primăria Constanța montează stâlpișori și unde trebuie. Adică pentru a împiedica mașinile să parcheze pe trotuare. Detalii AICI. La câteva minute, o constănțeancă ne-a atras atenția că se montează stâlpișori și unde nu trebuie. Mai exact, în zona Dacia, chiar […]

V-ar putea interesa și: