Primăria Constanța reabilitează patru străzi din Faleză Nord

Strada Războieni

Din această seară, vor începe lucrările de reabilitare a străzii Războieni din Constanța, tronsonul cuprins între strada Unirii și Pescarilor. Echipele SC Confort Urban SRL vor interveni, joi și vineri, între orele 20:00 – 05:00 cu utilaje de frezare pentru decopertarea carosabilului, urmând ca la finalizarea lucrărilor de frezare să fie turnat covor asfaltic. 

Ulterior, echipele vor acționa pe străzile Dorobanților, Ciprian Porumbescu și Grozești, tronsoanele cuprinse între Unirii și Pescarilor.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PSD vrea impozite de 40% pentru cei care câștigă mai mult decât președintele țării și de 0% pentru cei cu salariul minim

Thu Jun 16 , 2022
Având în vedere principiile de echitate şi solidaritate socială care trebuie să fundamenteze reforma sistemului fiscal din România, în viziunea PSD este necesară o diferenţiere a regimului fiscal aplicat contribuabililor în funcţie de veniturile acestora. Prin urmare, noul model fiscal trebuie să introducă impozite mai mari pentru cei cu venituri […]
psd