Primăria Constanța reabilitează trotuarele pe strada unde locuiește city managerul orașului

Primăria Constanța a anunțat că, în această perioadă în care condițiile meteorologice nu sunt favorabile asfaltării, echipele SC Confort Urban SRL, administratorului drumului public. continuă intervențiile asupra infrastructurii pietonale.

Conform graficului de lucru, din această săptămână se reabilitează trotuarele pe străzile Onești și Grozești, tronsoanele delimitate de bulevardul Mamaia și strada Chiliei. Se reamenajează trotuarele prin înlocuirea bordurilor vechi.

Pe strada Grozești locuiește city managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian.

Lucrări similare au loc pe străzile Tabla Buții și Răchitași, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

În acest timp, multe străzi din Constanța au trotuare neamenajate, din pământ, fără niciun fel de borduri.

Scările de acces către plaja Modern se află în plin proces de modernizare. Echipele administratorului drumului public acționează în zona situată la capătul străzii Ștefan cel Mare. Se montează rigole care vor asigura drenajul apelor pluviale.

În paralel, continuă lucrările de reabilitare a zonei pietonale pe strada Mircea cel Bătrân, în dreptul Oficiului Poștal Nr. 9.

Pe strada Badea Cârțan, spațiul public urban va fi utilizat eficient pentru a permite extinderea trotuarelor și amenajarea de noi locuri de parcare.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Nu folosiți măști cu supapă!

Mon Feb 15 , 2021
Ministerul Sănătății vă recomandă să nu folosiți măștile cu supapă împotriva COVID-19! „Nu, măștile cu supapă nu sunt recomandate pentru a fi utilizate în contextul pandemiei de coronavirus.Aceste măști sunt destinate lucrătorilor industriali pentru a preveni respirația prafului și particulelor în timp ce supapa se închide la inhalare. Cu toate […]
masti