Primăria Constanța a semnat contractul pentru Revelionul 2018

tranda
Tranda, unul dintre artiștii plătiți de Primăria Constanța pentru a cânta de Revelion

Primăria Constanța a semnat, ieri, 21 decembrie 2017, contractul de finanțare nerambursabilă nr. 162456 cu Asociația Best Events, pentru organizarea și derularea evenimentului „Revelion 208”.

Acesta se va desfășura în Piața Ovidiu, în intervalul 22.00 – 01.00.

Potrivit biroului de comunicare al primăriei, vor cânta: Tranda, Vița de Vie, Mihail, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, și va mai urca pe scenă trupa de dans Street Dance.

Evenimentul va fi prezentat de Dan Cojocaru și Dan Helciug.

Inițial, câștigătoare a fost desemnată Asociația Descoperă Constanța, cu o ofertă de preț de 596.864 lei cu TVA. Din cauza unor probleme, pe care Primăria Constanța nu le-a explicat, oficial, contractul a fost semnat însă cu asociația prezentată mai sus.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Primăria Constanța a semnat contractul pentru Revelionul 2018

  1. Pai spuneți și valoarea contractului, macar sa avem o idee macar despre suma sifonata (iarăși) din banii noștrii. Este incredibil cum după mii de ani inca funcționează principiul de a satisface mulțumiră oferindu-le pâine și circ. Mă rog, pâine mai putina, circ cât cuprinde… că așa se sifoneaza banii publici mai ușor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO+VIDEO. Au confiscat aproape 4 tone de petarde și artificii

vin dec. 22 , 2017
Polițiștii din Constanța împreună cu cei ai Direcției Operațiuni Speciale au confiscat peste 3.700 de kilograme de articole pirotehnice deținute ilega. La data de 21 decembrie a.c., în baza Planului de Acțiune FOC DE ARTIFICII 2017, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, […]
petarde si artificii

V-ar putea interesa și: