Primăria Constanța se laudă că a pus 1.000 mp de gazon, cam cât are un locuitor bogat în curtea din spate. „Lucrările sunt complexe”

Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a montat 1.000 de metri pătrați de gazon, subliniind că „lucrările sunt complexe”.

„Aspectul peisagistic al zonei situate la intersecția bulevardului Mamaia și strada Soveja s-a schimbat complet prin montarea rulourilor de gazon pe spațiile verzi nou-înființate. Peste 1.000 de metri pătrați de rulouri de gazon acoperă zonele cu spațiu verde. Lucrările sunt complexe și presupun așternerea unui strat de pământ vegetal, nivelarea acestuia, turnarea unui strat fin de nisip pentru drenajul solului și montarea rulourilor naturale de gazon ce vor fi întreținute permanent de un sistem de irigații.”, spune instituția. 

De asemenea, se lucrează la amenajarea jardinierelor și a zidurilor de susținere a spațiului verde. Se montează cofraje în care se toarnă beton, iar spațiile reconstruite se decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată.  

Prin aceste lucrări, Primăria Municipiului Constanța continuă să reconfigureze spațiile urbane pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorii orașului.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CCINA Constanța a acordat trofeele creativității

joi dec. 8 , 2022
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, prin Centrul PATLIB Constanța și Enterprise Europe Network, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci București (OSIM) a organizat, joi, 8 decembrie 2022, a XVIII-a ediție a Festivității “Trofeul Creativității la Constanța”. În cadrul manifestării, au fost premiate […]

V-ar putea interesa și: