Primăria Constanța spune că oamenii vor circula pe trotuare pe strada care nu are trotuare

Așa arată trotuarele de pe lângă viitorul imobil

Consilierii locali din Constanța sunt chemați să voteze, un plan urbanistic de detaliu care prevede construirea unui nou bloc în cartierul Compozitorilor, pe strada Constantin Bobescu, la numărul 4A, aproape de strada Eliberării.

Investitor este omul de afaceri Pasat Vanghele.

În raportul semnat de arhitectul șef Dan Petre Leu și de inspectorul Cristina Stamat scrie negru pe alb că „circulația pietonală se realizează pe trotuarele aferente străzilor.”

Problema este că strada nu are trotuare. A fost asfaltată în urmă cu câțiva ani, s-a lăsat, pe locuri, un spațiu unde ar trebuie construite trotuare, dar acestea nu există.

Probabil că reprezentanții primăriei nu au ajuns pe stradă, ca să vadă realitatea de la fața locului.

Primăria Constanța nu are în plan realizarea de trotuare în acest an, nici în viitorul apropiat, din informațiile noastre.

Blocul se va construi la numai 0,6 metri de proprietatea aflată la vest, deși cel care o deține a cerut o retragere de cel puțin 3 metri.

V-ar putea interesa și:

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trafic îngreunat pe strada I. Gh. Duca din municipiul Constanța. RAJA construiește un cămin de vane

Wed May 25 , 2022
Pentru construirea unui cămin de vane de la intersecția str. Ștefan cel Mare cu I.Gh. Duca din municipiul Constanța, echipele RAJA restricționează traficul auto pe ambele benzi de circulație (aproximativ 50m) – sensul de mers dinspre bd. Ferdinand spre bd. Mamaia, astăzi – 25 mai 2022, în intervalul orar 08.30 […]
raja constanța