Primăria Constanța spune că polițiștii locali au „nevoie urgentă de autoturisme”. Ce vrea să închirieze

Politia Locala Constanta

Primăria Constanța a demarat o licitație în vederea închirierii de autoturisme pentru Poliția Locală. Potrivit primăriei, Direcția Generală Poliția Locală „are nevoie urgentă de autoturisme, pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu și pentru rezolvarea diferitelor solicitări ale cetățenilor municipiului Constanța,”

Astfel, instituția vrea să închiriere 12 autoturisme cu combustie internă și unul full electric. Nu e obligatoriu să fie noi. Condiția este să nu fie mai vechi de 10 ani.

Cele clasice trebuie să fie pe motorină, să aibă motorizare între 1,4 și 1,6 litri, minimum 70 de capi putere și cutie de 5 trepte. Restul mașinilor nu sunt acceptate. Și sunt destule modele care au motoare mai mici de 1,4, potrivite pentru oraș.

Închirierea se face pe 6 luni. Valoarea estimată a contractului este de 111.300 de lei, fără TVA, adică echivalentul a 22.260 de euro.

Caietul de sarcini poate fi consultat AICI.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Primăria Constanța spune că polițiștii locali au „nevoie urgentă de autoturisme”. Ce vrea să închirieze

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Lemn prelucrat în valoare de 100.000 de euro indisponibilizat de polițiștii de la transporturi maritime

Tue Mar 22 , 2022
Polițiștii de la transporturi maritime au continuat activitățile într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea de acte nereale, potrivit Legii 86/2006, ca urmare a confiscării de lemn prelucrat, semifabricat, din 5 containere ale unei societăți exportatoare. Astfel, în cursul zilei de ieri, 21 martie a.c., – declarată Ziua internaţională […]