Primăria Constanța strânge gunoaiele de pe cea mai murdară stradă din oraș

Tonele de gunoaie au început să fie strânse

Zilele trecute scriam că am descoperit ceea ce cred că este strada cu cele mai multe gunoaie din orașul Constanța. Este vorba despre strada Vârful cu dor, din zona Sere.

De fapt, la capătul străzii se face la dreapta, spre adăpostul pentru animale fără stăpân. Pe respectiva porțiune, de circa 400 de metri, se află un adevărat munte de gunoi, format în principal din deșeuri vegetale, dar prin care putem găsi de toate, de la PET-uri la carcase de televizor.

Coincidență sau nu, Primăria Constanța a trimis acolo mai multe echipe care au început acțiunea de salubrizare a început.

„Angajații Serviciului Igienă Publică împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunității au acționat săptămâna aceasta în cartierul Tomis Nord, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona centrală, în stațiunea Mamaia și zona Vârful cu Dor. Muncitorii au măturat, au strâns gunoiul și au spălat străzile.”, au spus reprezentanții Primăriei Constanța.

Așa arăta zona în data de 8 iulie 2019

În același timp, echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi au cosit iarba în cartierul Tomis Nord, în stațiunea Mamaia, a fost tuns cardul viu din mai multe cartiere, au fost întreținute spațiile verzi din sensurile giratorii și jardinierele în cartierul Inel II, bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Tomis. După aceste acțiuni au fost măturate aleile, au fost strânse și transportate resturile vegetale și au fost golite coșurile de gunoi.

Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și în alte zone din municipiul Constanța.

„Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi”, au mai spus reprezentanții primăriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.