Primăria Constanța taie copaci sănătoși din centrul orașului. Ion Stelian: „E scandalos!”

Pe bulevardul Ferdinand din Constanța s-au tăiat până acum 11 copaci sănătoși, a anunțat viceprimarul Florin Cocargeanu, SRR.

„Mai urmează și alții. Au fost insemnați deja.”, a spus acesta.

Tot el a dezvăluit că răspunsul neoficial al unui angajat al firmei Sport Turism a fost:

„Îi tăiem pentru că rădăcinile le-au fost afectate de cei care reabilitează bulevardul și deveniseră un pericol.”

A luat atitudine și Stelian Ion, parlamentar USR:

„Constănțeni, dacă nu știați, avem un drujbar în funcția de primar. E absolut scandalos ce face Vergil Chițac din orașul ăsta! Constanta Altfel… Acum i-a cășunat pe copacii de pe bd. Ferdinand.”

V-ar putea interesa și:

Claudiu Palaz, PMP, de acord cu TĂIEREA COPACILOR din oraș. „De ce să-l CHINUI pe investitor? Nu este corect să-l blochezi. Să planteze la ieșirea din oraș. Aerul circulă”

Americanii au tăiat un dud sănătos din zona peninsulară pentru câteva scene de film

Genocid ecologic. Spațiul verde din municipiul Constanța a fost măcelărit. Ce spune un raport al Băncii Mondiale

Sursă foto: Facebook/Florin Cocargeanu, colaj Constanța 100%


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Primăria Constanța taie copaci sănătoși din centrul orașului. Ion Stelian: „E scandalos!”

  1. Constanta este plina de cioturi de copaci (mai ales in cartierele marginase). Au fost „toaletati cu ura” de „peisagistul orasului”. Copacii sanatosi nu pot,teoretic,sa fie taiati, dar pot fi ciuntiti,desfigurati, lasati fara coroana. Coroana nu se mai reface,cresc doar lastari,care nu se mai dezvolta. Uite asa, masa verde a orasului se reduce de la an la an! Primaria se preface ca nu vede.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA amână lucrarea programată în perioada 28-30 martie 2023 în municipiul Constanța

mar mart. 21 , 2023
De săptămâna trecută, mai multe echipe ale RAJA au demarat intervențiile pregătitoare necesare pentru executarea lucrărilor de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța, în vederea înlocuirii unor vane de legătură și realizării unui by-pass. Acestea sunt prevăzute în Contractul de lucrări CL33 – “Reabilitare conducte […]

V-ar putea interesa și: