Primăria Constanța ține musai să organizeze „Festivalul Mamaia Copiilor” și „Filme în aer liber”

Deși proiectul nu a fost încă finanțat, preselecțiile au fost organizate. În imagine aveți chiar anunțul oficial al „Festivalului Mamaia Copiilor” 2018

Primăria Constanța ține musai să organizeze „Festivalul Mamaia Copiilor” și „Filme în aer liber”.

În acest sens, reprezentanții instituției au anunțat reluarea procedurii de selecție pentru cele două evenimente, cu bani din bugetul primăriei.

În prima etapă, proiectele depuse nu au fost acceptate, din diferite motive. Lucrurile sunt complicate mai ales în cazul festivalului „Mamaia Copiilor”, care a fost deja anunțat public, deși procedura de selecție nu fusese încheiată. Ba mai mult, s-a organizat chiar și o preselecție în mai multe județe din țară, care s-a încheiat recent.

„Am făcut majoratul, 18 ani și ne-am întors în Mamaia, acolo unde am început. Într-adevăr, nu la Teatrul de Vară – Perla din Mamaia, care încă este într-o situație deplorabilă, ci la scena amplasată în fața Cazinoului din Mamaia. Din fericire, nivelul se păstrează. Acum 18 ani când tatăl meu, compozitorul Aurel Manolache împreună cu compozitorul Dumitru Lupu au pornit la drum să selecteze copii din întreaga țară, erau cu mult mai multe centre în care ei descopereau copii talentați pe care să îi aducă la Mamaia. (…) Eu cred că festivalul și-a făcut până acum datoria vizavi de nevoia de cultură românească și de educație cu ajutorul muzicii și al artei interpretative“, a declarat Liviu Manolache, directorul festivalului, pentru Radio Constanța.

Se știe chiar și perioada în care se va organiza: 10-14 iulie. Singurul lucru care lipsește este implicarea primăriei și suma de bani necesară, pe care primăria o pune la dispoziție.

„Festivalul Mamaia Copiilor” are un buget maxim disponibil de 600.000 de lei.

Atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă necesare organizării şi derulării evenimentului se va face de către comisia de selecție evaluare a ofertelor, pe baza principiului „cel mai mare punctaj obţinut” în limita bugetului aprobat, punctaj realizat ca urmare a aplicării mai multor criterii.

Data limită pentru depunerea propunerilor: 11.06.2018, ora 16.00.

Proiectele depuse pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă pentru
susținerea proiectului nonprofit de interes general „Festivalul Mamaia Copiilor” se vor
deschide începând cu data de 14.06.2018, ora 12.00, în prezenţa membrilor comisiei
de selecţie a ofertelor.

Proiectul „Filme în Aer Liber” are un buget maxim disponibil de 300.000 de lei inclusiv TVA.

Data limită pentru depunerea propunerilor: 11.06.2018, ora 16.00.
Proiectele depuse pentru atribuirea contractului se vor deschide începând cu data de 18.06.2018, ora 12.00, în prezenţa membrilor comisiei de selecţia ofertelor.

„Având în vedere timpul scurt rămas până la deschiderea sezonului estival, turiștii care tranzitează pe timpul verii Municipiul Constanţa și stațiunea Mamaia, în conformitate cu prevederile art.20 alin (2) din Legea nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general,
cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Constanța accelerează aplicarea procedurii de selecție de oferte”, au precizat reprezentanții instituției.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ovidiu, probabil cel mai sigur oraș din județul Constanța

vin mai 25 , 2018
Ovidiu este, probabil, cel mai sigur oraș din județul Constanța, mai ales după cea mai recent inițiativă a primăriei din localitate: înființarea unei firme de pază și protecție. Prezentarea oficială a societății, care se numește Ovi Protect și are drept acționar unic Orașul Ovidiu (înființarea ei a fost votată în […]
Ovi Protect

V-ar putea interesa și: