Primăria Constanța duce plicuri cu bani la ușa seniorilor, la anumite aniversări

Plicurile vor avea în ele fie 300, fie 500 de lei

Având în vedere faptul că, din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de apreciere a bunicilor, organizate în cadru festiv, nu mai pot avea loc, Primăria Municipiului Constanța a luat decizia ca premiile în bani să fie oferite direct la domiciliul beneficiarilor.

În primă fază au fost contactați 49 de seniori care au împlinit venerabila vârstă de 90 de ani, iar echipe ale municipalității, echipate corespunzător cu măști, costume de protecție și mănuși, vor începe de săptămâna viitoare să ofere la domiciliu premiile în bani și flori.

Ulterior, vor fi contactați și seniorii cu vârsta de 80 de ani, dar și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Aceștia vor intra în posesia plicurilor în săptămânile ce urmează.

Seniorii Constanței primesc din partea primăriei:

• 300 de lei – pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie;
• 500 de lei – pentru împlinirea vârstei de 90 de ani.

Beneficiarii trebuie să livreze personal de primire, de aceea plicurile nu pot fi trimise prin poștă sau curier.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Situație actualizată la nivelul județului Constanța privind noul coronavirus

Dum mai 24 , 2020
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 269 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 16 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 256 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt […]
covid-19

V-ar putea interesa și: