Primăria Constanța vă întreabă dacă sunteți satisfăcuți de serviciile pe care vi le oferă

Primăria Municipiului Constanța lansează un chestionar pentru măsurarea gradului de satisfacție a cetățenilor cu privire la calitatea serviciilor oferite. Studiul reprezintă o bază de informații utilă pentru schimbările care vor avea loc la nivelul administrației publice locale.

Cetățenii pot identifica principalele probleme întâlnite de către aceștia și pot determina îmbunătățirea serviciilor oferite. Întrebările vizează calitatea evaluarea serviciilor furnizate de municipalitate sau transparența instituției publice.

Chestionarul poate fi completat accesând următorul link: https://bit.ly/2QEcm59

Studiul cantitativ și calitativ este realizat de către Facultatea de Drept și Științe Administrative și Centrul Social Dobrogea din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, la solicitarea Primăriei Municipiului Constanța.

Părerea constănțenilor poate fi înregistrată în cadrul chestionarului, în perioada 13.05.2021-30.06.2021.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

  • Sigur că daaa. Mai ales că au făcut căcatul praf cu parcările plătite, chemi milițenii din parcuri că găsești seara parcarea ocupată de melteniși ei nu au voie să acceseze datele pentru amendarea inculpatului, că sînt necalificați.

  • NU SUNT MULTUMIT!!!
    NU ii voi mai vota. Au facut PRAF toate promisiunile cu PARCAREA in Constanta
    NOUA ne trebuie PARC INDUSTRIAL sa aducem Intai bani la BUGET si pe urma puneti taxe pe Parcari, altfel sunteti la fel ca PSD SI FAFADAU

Leave a Reply

Your email address will not be published.