Primăria Constanța va oferi stegulețe tricolore și baloane de Ziua Națională și va organiza un foc de artificii tricolore

Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului și Comandamentul Flotei vă invită la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României.  

Începând cu ora 09:00, la Monumentul „Victoriei” din Parcul Arheologic, va avea loc o ceremonie militară și religioasă pentru a rememora eforturile unor generații întregi de patrioți din toate regiunile istorice românești, dublate de jertfele de sânge ale ostașilor români pe câmpurile de luptă ale Marelui Război, care au condus la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.  

De la ora 11:00, peste 450 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Direcția Generală Poliția Locală, la care se alătură militari străini și un grup de cercetași, cu aproximativ 70 de mijloace tehnice vor participa la Parada Militară organizată pe bulevardul Tomis.  De asemenea, vor evolua și 6 aeronave.  

Primăria Constanța va oferi celor prezenți la eveniment stegulețe tricolore și baloane, iar la finalul paradei va organiza un spectacol de artificii de zi. Cerul Constanței va fi colorat în roșu, galben și albastru, culorile drapelului României.

Antrenamentul general pentru organizarea manifestărilor se va desfășura luni, 28 noiembrie, în intervalul orar 09.00 – 13.00.  

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, la UNTOLD 2023

Thu Nov 24 , 2022
Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul UNTOLD! Organizatorii anunță astfel o premieră pentru țara noastră și primul live-act major pentru cea de-a 8-a ediție UNTOLD, care va avea loc între 3 și 6 august 2023, în Cluj-Napoca. Imagine Dragons este una dintre cele […]