Primăria Constanța vinde 223 de vehicule abandonate sau fără stăpân. Prețul de pornire: 16.100 de euro pentru toate

Primăria Constanța vinde 223 de vehicule abandonate sau fără stăpân trecute în proprietatea municipiului Constanța în baza Legii nr. 421/2002.

Începând cu data de 01.03.2020, pe site-ul instituției poate fi consultat anunțul privind licitația prin ofertă în plic închis pentru valorificarea lotului de vehicule.

Mașinile nu se vând la bucată, ci este scos la vânzare tot lotul. Prețul de pornire este de 16.100 de euro. Garanția de participare la licitație este de 10% din prețul de pornire.

Ofertele vor fi depuse la sediul Primăriei Constanța din bd.Tomis nr.52 până pe data de 27.03.2020, orele 15,00Data și locul deschiderii ofertelor: Ofertele vor fi deschise în data de 01.04.2020.

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii accesând următorul link: http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/anunturi/de-interes/anun%C8%9B-publicitar-licitatie-vehicule-fara-stapan.pdf?sfvrsn=2.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Claudiu Palaz cere amânarea tuturor evenimentelor publice

lun mart. 2 , 2020
Claudiu-Iorga Palaz, președintele Partidului Mișcarea Populară, Organizația Județeană Constanța, face un apel public către toate formațiunile politice, ca în contextul înmulțirii cazurilor de infectare cu coronavirus să fie amânate toate evenimentele publice ce presupun adunarea multor persoane la un loc. Apelul președintelui Claudiu-Iorga Palaz este cu atât mai fundamentat, cu […]
Claudiu Palaz

V-ar putea interesa și: