Primăria Constanța vinde în continuare terenuri

Aleea Universității

Municipiul Constanţa organizează o altă licitaţie publică pentru vânzarea de terenuri. Episodul acesta va avea loc în data de 02.08.2024, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa din bd. Tomis nr. 51.

Obiectul licitaţiei publice îl constituie vânzarea terenului în suprafaţă de 692 mp, situat în municipiul Constanţa, Aleea Universităţii nr.48C (Baza Nautică Ceronav), identificat cu număr cadastral 259433, proprietatea privată a municipiului Constanţa.

Detaliile cu privire la organizarea licitaţiei se regăsesc pe www.primaria-constanta.ro secţiunea anunţuri, data 09.07.2024.

Relaţii suplimentare: 0241/488151/contracte@primaria-constanta.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primele blocuri din Energia Residence 3, complexul imobiliar cu grădiniță la parter, sunt ridicate

mar iul. 9 , 2024
Complexul rezidențial Energia Residence a anunțat că primele două blocuri din cele șase planificate pentru Complexul Energia 3 au fost deja ridicate. A fost posibil prin multă muncă și perseverență. „Acum, ne concentrăm cu entuziasm asupra următoarelor blocuri, continuând să construim nu doar clădiri, ci și comunități de vis pentru […]

V-ar putea interesa și: