Primăria Constanța vrea să cheltuie 1,4 milioane euro pentru bănci, coșuri de gunoi și mobilier urban pentru fitness

Primăria Constanța își dorește să achiziționeze mobilier urban, conform anunțului postat pe SEAP. Valoarea estimată este de 6.867.029,47 de lei cu TVA, adică circa 1,4 milioane euro.
O parte din actualele bănci au fost vandalizate

Primăria Constanța, condusă de Vergil Chițac, PNL, dorește să achiziționeze mobilier urban, conform unui anunț postat în sistemul electronic de achiziții publice. Valoarea estimată este de 6.867.029 de lei cu TVA, adică circa 1,4 milioane euro.

Potrivit anunțului, achiziția privește patru loturi compuse din:

 1. Achiziție mobilier urban – ansamblu de mobilier urban pentru activități fizice/fitness – 1.074.363,00 de lei, fără TVA, adică 1.278.491,97 de lei cu TVA (260.187,53 de euro).
 2. Achiziție mobilier urban – coșuri de gunoi stradale cu scrumieră – 2.288.000,00 de lei, fără TVA, adică 2.722.720.00 lei cu TVA (554.104,22 de euro).
 3. Achiziție mobilier urban – bănci de odihnă cu spătar tip 1 pentru parcuri, zone de agrement sau alte spații publice – 1.215.000,00 de lei, fără TVA , adică 144585000,00 de lei, cu TVA (247.266,20 de euro).
 4. Achiziție mobilier urban – bănci de odihnă cu spătar tip 2 pentru aliniamentul arterelor de circulație principale/secundare și cartiere – 1.193.250,00 de lei, fără TVA, adică 1.419.967.50 de lei, cu TVA (288.979,40 de euro).

Recomandare: Primăria Cluj-Napoca alocă 10 milioane de lei pentru spitalele care nu se află în subordinea sa. Primăria Constanța nu repară nici ce are

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt:

 • Vergii Chitac, primar al municipiului Constanța;
 • Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța;
 • Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța;
 • Ovanesian Felicia, administrator public;
 • Călin Viorela Mirabela, secretar municipiu-Consiliul local Constanța;
 • Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară;
 • Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget;
 • Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate;
 • Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția Logistică;
 • Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistica;
 • Nilghiun Manea, șef serviciu achiziții publice;
 • Daniel Vlăescu, director executiv Direcția generala gestionare servicii publice, Direcția gestionare, îndrumare si sprijin comunitar;
 • Raluca Florența Georgescu, director executiv Direcția generala gestionare servicii publice, Direcția administrare servicii publice;
 • Cristina Itoafă, șef serviciu amenajări urbane;
 • Ilie Daniela, inspector Direcția financiară;

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17.10.2022, ora 15:00 în SEAP.

Recomandare: Primăria Constanța are atât de mulți angajați încât nu mai încap în clădire


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adrian Năstase a susținut o conferință în Constanța. Conducerea PSD, prezentă la eveniment

mar sept. 13 , 2022
Fostul premier al României, Adrian Năstase, a venit marți în Constanța, unde a susținut o conferință intitulată „Actualitate lui Titulescu”. Aceasta a făcut parte din expoziţia-document „Nicolae Titulescu – lider al diplomaţiei româneşti şi europene.”, vernisată în aceeași zi. Adrian Năstase este profesor universitar doctor și preşedintele Fundaţiei Europene Titulescu. […]

V-ar putea interesa și: